El passat mes de novembre, deu persones amb necessitats especials que la fundació La Tutela acompanya, van començar, amb nosaltres, un cicle de 12 sessions de teatre.

Estem preparant una obra final que tindrà lloc el proper 14 de maig. Aquí us deixem una mostra del que s’està preparant. Tant els terapeutes que acompanyen el grup, Ferran Lugo i Maria San Pedro, com els participants, estan posant moltes ganes en preparar aquesta representació. 

Des de Cercle Consciencia Tarragona ens entusiasme participar en activitats de caràcter social i en consonància amb la societat diversa i plural de la que formem part. Creiem en una teràpia inclusiva, per a tothom.

Esteu atents, us anirem informant!!! 🙂

Responsable: Cercle Gestalt TCI Tarragona, siendo la Finalidad; responder consultas. La Legitimación; es gracias a tu consentimiento. Destinatarios: tus datos se encuentran alojados en nuestro servidor de España. Podrás ejercer Tus Derechos de Acceso, Rectificación, Limitación o Suprimir tus datos en info@centretarragona.es. Para más información consulte nuestra política de privacidad

3 + 14 =

Centre Cercle Gestalt TCI Tarragona