Teatre Terapèutic

El teatre terapèutic com a camí de consciència per a la transformació. Un espai per explorar els teus personatges interns, mitjançant el cos i dinàmiques teatrals, afavorint l’autoconeixement.
El teatre terapèutic t’ofereix la possibilitat de poder reconeixe’t a través d’una manera lúdica i vivencial. És un camí de consciència, comprensió, alliberament i transformació.

Aquest procés creatiu d’expressió, et convida a explorar els personatges interns mitjançant el cos i les dinàmiques teatrals, afavorint l’autoconeixement.

Coordinat per:

  • Paola Cardona.  Terapeuta Gestalt. Postgrau en Teatre i Gestalt. Llic.en Belles Arts
  • Laura Giralt.  Llic. Psicología i Terapeuta Gestalt. Postgrau en Teatre i Gestalt.

Sessions: quinzenal

Horaris: DIMARTS  18-21h

Inici: 1 d’ Octubre de 2019

Dates: 1-oct, 15-oct, 12-nov, 26-nov, 10-des, 24-des, 14-gen, 28-gen, 11-febr, 25-febr, 10-març, 24-març, 14-abr, 28-abr, 12-maig, 26-maig, 9-juny, 30-juny

Preu: 35€/taller

Si fas el cicle complet cada sessió són 30 € + 60 € stage d’un dia.

Cicle complet inclou: 18 trobades + stage + reflexions / feedback + 1 sessió individual / tutoria.

Lloc: Centre Cercle Gestalt – TCI Tarragona.

Rambla Nova 88, 4º1ª

Tarragona

Responsable: Cercle Gestalt TCI Tarragona, siendo la Finalidad; responder consultas. La Legitimación; es gracias a tu consentimiento. Destinatarios: tus datos se encuentran alojados en nuestro servidor de España. Podrás ejercer Tus Derechos de Acceso, Rectificación, Limitación o Suprimir tus datos en info@centretarragona.es. Para más información consulte nuestra política de privacidad

11 + 4 =

Centre Cercle Gestalt TCI Tarragona