Teixit en Moviment, un espai d’expressió corporal i creativa, de l’individual al grupal, de la quietud al moviment, de l’ombra a la llum.

  Teixit en Moviment és un espai on la invitació és a que connectis amb el teu propi Ritme interior, recorrent cada racó intern, amb la profunditat que et possibilitin les teves llums i les teves ombres, aquí i ara.

   Integrant diversos enfocaments corporals i creatius, amplificant l’experiència des del Ritme individual al Ritme grupal, tenint el Grup com a Teixit per donar soport i forma. Donant lloc perquè el cos es mogui, balli, prengui el seu espai, amplifiqui la seva quietud, donant èmfasi als tres centres: Cos, Emoció i Consciència, plasmats a través de la creativitat.

IMPORTANT: per a participar en el grup cal estar en teràpia individual.

Horari: DIJOUS quinzenal 18-20:30h.

Dates: 10-oct, 24-oct, 28-nov, 19-des, 23-gen, 6-febr, 20-febr, 12-març, 2-abr, 24-abr, 21-maig

Inici: 10 d’Octubre de 2019


Faciliten: 

  • Carolina Medeiro Etcheverry

 Lic. en Piscopedagogía Clínica y Pedagógica. Terapeuta Gestáltica – Miembro de la AETG.  Postgrado Teatro para Terapeutas.  Terapeuta Corporal Integrativa, Cercle TCI – BCN.  Postgrado en Cuerpo y Arte con Andrés Waksman.  Postgrado en Psicopedagogía Clínica.  Profesora de Danzas Clásicas. Máster en Orientación Vocacional Ocupacional.  Formada en el proceso SAT con Claudio Naranjo.

 

www.carolinamedeiro.com

Lugar: Centre Cercle GESTALT – TCI Tarragona

Espai TCI Tarragona: C/ Rambla Nova 88, 4º1ª

Precio: 60€/mes

Información e inscripciones: 635 870 031 / carolinamedeiroterapeuta@gmail.com

 

Responsable: Cercle Gestalt TCI Tarragona, siendo la Finalidad; responder consultas. La Legitimación; es gracias a tu consentimiento. Destinatarios: tus datos se encuentran alojados en nuestro servidor de España. Podrás ejercer Tus Derechos de Acceso, Rectificación, Limitación o Suprimir tus datos en info@centretarragona.es. Para más información consulte nuestra política de privacidad

15 + 4 =

Centre Cercle Gestalt TCI Tarragona